Jedan od najpopularnijih pjevača zabavne glazbe, Mladen Grdović, udružio je glas sa slovenskom pop zvijezdom Ninom Donelli u novom hitu "Samo jedna je Dalmacija". Zajedničku pjesmu prvi će put izvesti na CMC festivalu u Vodicama 5. rujna.

Velika pozornica ovogodišnjeg CMC festivala bit će im idealna prilika da pjesmu predstave obožavateljima dalmatinske pjesme. Ovu svojevrsnu odu Dalmaciji napisao je hitmejker Dušan Bačić. Mladen i Nina prikladno su snimili spot u Zadru, Sukošanu i Ninu što dodaje dodatnu emociju pjesmi, a spot je režirao slovenski redatelj Rok Maver.


View on YouTube

Mladen Grdović ove je godine proslavio 40 godina karijere koncertom u Zadru gdje je otpjevao najveće hitove svoje bogate karijere. Tom prilikom Mladenu je uručeno dijamantno priznanje za odličnu prodaju njegovog trostrukog box seta 50 originalnih pjesama. Lijepa pjevačica Nina Donelli od samog početka karijere surađuje s glazbenicima iz Hrvatske što se pokazalo kao dobitna kombinacija jer su suradnjama nastali brojni hitovi