Mješanka hrvatskog ovčara i posavskog goniča, s osvojenih 752 glasa, uvjerljivo je osvojila prvo mjesto, nova Njuška godine - Žuži, izvijestili su iz Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škola Stanka Ožanića.

Žuži je stara 4 godine i kako je navela vlasnica, voli chillanje u kafićima, a pogotovo u onima koji imaju pogled na more. Uvijek je za akciju. Voli sve i sve je uzbuđuje, a pogotovo mačke.

S osvojenih 3l0 glasova na drugom mjestu je lijepi Blues, a treće mjesto pripalo je slijepoj Rudici, hrabrom psu od 12 godina.

Prema odabiru glasača, ove godine Miss azila je lijepa Lela, stara 9 godina, koja je došla u azil sa svojih 10 štenića i svi su se udomili osim nje. Lela je izvan azila savršen pas koji voli šetnje i kupanje u moru i slaže se sa svima.

Mister azila je Pauli, koji je sa svojih 84 glasa pomeo konkurenciju. Pauli je velika beba koja se obožava maziti, uvjek je dobro raspoložen, obožava šetnje i igru i slaže se sa svima.

Ukoliko znate da je netko u potrazi za svojim novim najboljim prijateljem, podijelite slike azilskih pasa koji su potrazi za ljubavlju i domom!

- Zahvaljujemo svima našim psećim prijateljima koji su sudjelovali i vjerujemo kako, bez obzira na rezultat, svojim su vlasnicima sigurno najljepši i najdraži, poručuju iz škole.

Svi kandidati dostupni su na Facebook stranici škole.