Mega pir, jedinstvena fešta na kojoj je zadarski glazbenik Miroslav Milić okupio bračne parove kojima je on sa svojim bendom svirao, još je uvijek doživljaj o kojem se priča.

A da to bude i svima njima lijepa uspomena, zabilježeno je u digitalnoj formi. Uz DVD, Hrvoje Mavra, vlasnik REC Media, snimio je i na USB stick taj događaj koji se nudi kao originalni zadarski suvenir.

- Hrvoje je to odlično napravio, snimio i montirao dva sata najboljeg materijala. Prvi pir na kojem sam svirao bio je u Kukljici kada su se vjenčali njegovi roditelji, doznajemo u usputnom susretu s Milićem, a gdje drugo nego na Kalelargi.

Da je ta večer bila za pamćenje i da su se mnogi, koji su se prvi put susreli, kroz ples, zabavu i životnu radost, svjedočila je Sanja Benić na čijem piru je Milić također svirao.

On je prošle subote javnosti predstavio još jednu strast iz prošlosti Zadra - projekciju 300-njak fototografija koje je Milić kao amater snimio tijekom pet najboljih godina KK Zadar. Nakon projekcije upriličene povodom Dana Grada u predvorju kazališta, a koja je, istina, kod zadarskih medija prošla nezapaženo, Miroslav Milić je naumio napraviti izložbu tih fotografija.