U Hrvatskom narodnom kazalištu u Zadru sinoć je održan koncert Danijele Martinović i Zaklade „Hrvatska za djecu".

Mnogi su prepoznali poziv za sudjelovanje u emotivnoj priči koja će pomoći Hrvatskom centru za rano otkrivanje rijetkih bolesti kojem je Zaklada namijenila sredstva.

- Sretni smo što su građani prepoznali naš poziv i priključili se priči Neopisivo koja će završiti velikim koncertom Danijele u Lisinskom 24. listopada. Ova priča inspirira i potiče nas na zajedništvo i pomaganje što je i cilj koncerata koji su održani u nekoliko gradova diljem Hrvatske!, izjavila je upraviteljica Zaklade Renata Gubić.

Zadrani su u više od dva sata uživali u brojnim hitovima Danijele Martinović koji su u novom aranžmanu po prvi pita izvedeni u Zadru. Glazba koja je posebno došla do izražaja u jedinstvenom ambijentu HNK Zadar vodila je publiku kroz sambu, tango, bossanovu, gypsy swing, flamenco, salsu, country bluegrassa, pa sve do elemenata irske te pop glazbe. Emocije su bile snažne nakon koncerta.

- Zadarsku publiku i mene veže jedna neraskidiva veza. Zadar je grad u kojem je na neki način započela moja karijera i naše se prijateljstvo iz godine u godinu produbljuje. Bilo mi je dragi u publici vidjeti neka dobro znana lica, ali i moje nove prijatelje iz Zaklade „Hrvatska za djecu!",  izjavila je Danijela Martinović.

Finalni koncert glazbene turneje Neopisivo i Zaklade „Hrvatska za djecu" održat će se u zagrebačkoj koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski 24. listopada i ovo je prilika da svi zajedno još jednom našu energiju i humanost damo onima kojima je potrebna. Sav prihod od prodanih ulaznica sa zagrebačkog koncerta namijenjen je Hrvatskom savezu za rijetke bolesti koji je neprofitna udruga u koju se dobrovoljno udružuju udruge s članovima oboljelim od rijetkih bolesti, pojedinci oboljeli od rijetkih bolesti te osobe s invaliditetom nastalim kao posljedica rijetke bolesti. Ulaznice za zagrebački koncert mogu se kupiti u sustavu Ulaznice.hr ili na blagajni KD Vatroslava Lisinskog.