PR agencija Zadar Basketball Tournamenta obavijestila je slikom i riječju o gala večeri koja je kao i svake godine u sklopu turnira održana u Punta Skali.

Uz hvalospjev o gastrononomiji iz kuhinje Hotela&Spa Iadera u kojoj je dominirala velika jadranska tuna, najvažniji dio vijesti odnosi se na uzvanike.

Među brojnim uzvanicima posebno su se isticale dvije dame. Organizatorica turnira Zdenka Zrilić blistala je u izazovnoj zlatnoj haljini, dok je bivša odbojkašica Barbara Ružić u hrabroj kombinaciji pokazala vrhunsku tjelesnu formu. Među gostima su bili zadarski gradonačelnik Branko Dukić, Ana i Ljerka Ćosić, predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza Stojko Vranković sa suprugom Lovorkom, košarkaši Luka Žorić, Krunoslav Simon te Marko Banić.

Brojni su gosti iskoristili priliku kako bi se fotografirali sa svjetskom košarkaškom legendom Doronom Jamchijem. Na prijemu su bili viđeni i direktorica Hrvatskog odbojkaškog saveza Valentina Bifflin, Željko Pavličević i bivši TV komentator Slavko Cvitković. Njih i ostale goste potražite na fotografijama Marina Gospića i Ive Perinčić.

Za vrhunski glazbeni program bili su zaduženi Matija Cvek s bendom te zadarska glazbena atrakcija Aka Cressendo.