Kako smo već i najavljivali, turneja Danijele Martinović pod nazivom "Neopisivo" dolazi i u Zadar! Humanitarni Danijelin koncert održat će se 25. rujna u Hrvatskom narodnom kazalištu s početkom u 21 sati. Na današnjoj konferenciji za medije najavile su ga, osim same Danijele, i Renata Gubić, upraviteljica Zaklade „Hrvatska za djecu" te psihologinja Josipa Cvijetović iz Hrvatskog saveza za rijetke bolesti Zadar.

Radi se o zaista lijepoj suradnji Danijele i Zaklade, gdje je prihod od prodanih ulaznica s koncerata namijenjen Hrvatskom savezu za rijetke bolesti. Vrhunac ove višemjesečne turneje Hrvatskom veliki je koncert Danijele u organizaciji Zaklade u KD Vatroslava Lisinskog u listopadu ove godine.

Cilj projekta je Neopisivo širiti humanost i kroz glazbeno druženje podsjetiti na one kojima je pomoć najpotrebnija, ali i dotaknuti brojne živote te ih učiniti sretnijima. Tako će sva prikupljena sredstva biti donirana Hrvatskom savezu za rijetke bolesti koji broji oko 900 individualnih članova te 28 udruga članica.

Danijela će izvoditi svoje već poznate pjesme u potpuno novim aranžmanima, proizašle iz novog instrumentarija benda. 

Zadarska publika uživat će u jedinstvenoj dvosatnoj glazbenoj čaroliji koja će ih voditi kroz sambu, tango, bossanovu, gypsy swing, flamenco, salsu do country bluegrassa, sve s elementima irske te pop glazbe.

Ulaznice za koncert u Zadru mogu se kupiti putem sustava Ulaznice.hr, na blagajni Hrvatskog narodnog kazališta u Zadru ili u Combo Music Shopu.