Turistička zajednica grada Biograda na Moru i Gradska knjižnica Biograd na Moru u srijedu su u centralnom parku organizirali dječju književno - zabavnu večer pod nazivom Knjiška tulumiška.

S obzirom da je Biograd uglavnom orijentiran na obiteljski turizam, mjesec kolovoz vrvi događanjima upravo za djecu. Djeca su počela stizati već od 20 sati pa su do dolaska mađioničara Joze Boze mogli uživati u čitanju poučnih priča, izrađivati ljigavce ili birati iz bogatog izbora ocrtavanja lica za koje su bile zadužene tete dječje igraonice Zazu.

Opće veselje i oduševljenje krenulo je po dolasku velike hrvatske i svjetske superzvijezde, jednog od najboljih svjetskih mađioničara za djecu - Joze Boze. Jozo Bozo je kroz igru, trikove i šalu i uz pomoć djece iz publike u 40 minuta koliko je trajala njegova predstava apsolutno pridobio svu pažnju publike koja je kao hipnotizirana uživala u showu. Park je bio prepun djece i roditelja.

Po završetku predstave i nakon slikanja s Jozom Bozom organizatori su svu djecu počastili slatkišima, grickalicama i sokom baš kao na pravom tulumu.

- Najveća sreća i zadovoljstvo ovog događaja bilo je, zapravo, vidjeti osmijehe na licima djece kada su puni dojmova odlazili s još jednog odlično odrađenog događaja za najmlađe u sklopu ljetnog programa, ističu iz TZ grada Biograda na Moru.