Pravi spektakl očekuje nas u srijedu, 7. kolovoza na zadarskom Forumu. Poznata zadarska dizajnerica Ella Dušević veliki „comeback" na modnu scenu obilježit će velikom i spektakularnom modnom revijom!

Posve je jasno da to neće biti obična modna revija jer one na kojima izlaže ova dizajnerica nikad nisu bile obične, već naprotiv.

Ono što Ella predstavlja jest njezina povratnička kolekcija, točnije beach kolekcija - Fleek. Riječ je o kolekciji t-shirt-a i kupaćih kostima rađenih tehnikama macrame, ripped, schredded i to s dugim rukavima - macro bathing suit - za zaštitu od sunca i sexy tan lines, kao i gumenog nakita za plažu.

Zaštitno lice ove kolekcije je jazz pjevačica i vizažistica Martine Thomas koja će ujedno, pored drugih djevojaka, tu večer prošetati modnom pistom u kreacijama byElla. Za ovu prigodu, dakako, Martineina ekipa će biti zadužena za make-up, a iz Beograda su stigle i frizerke.

Po završetku revije izloženi modeli iz kolekciji moći će se i kupiti i to po akcijskoj cijeni od 375 kuna, najavila je dizajnerica.

Modna revija počinje u 22 sata, a dodatan začin ovoj večeri bit će i glazbena uvertira. Naime, reviji će prethoditi koncert Elene Stella u 20 sati. Voditelj cjelokupnog događanja je Ivica Štorić, a sve se odvija pod pokroviteljstvom i u organizaciji Turističke zajednice grada Zadra.

No, nije to sve što će se odvijati tu večer. Naprotiv, poslije slijedi i luda zabava na otvorenom i to prava Disco večer koja se ne propušta.