U ponedjeljak, 22. srpnja počele su prijave za 13. dm millennium jump, a tijekom prva četiri sata prijavilo se čak 1.245 ljudi. To znači da se u prosjeku svake minute pet osoba prijavilo za sudjelovanje na dm millennium jumpu koji će se održati u subotu, 27. srpnja s početkom u 14 sati.

- U samo četiri sata prikupili smo 1.245 prijava za 13. dm millennium jump, što je za trećinu više prijavljenih nego prošle godine kada se prvog dana prijavilo 895 osoba. Veliki broj prijava pokazuje nam da interes za dm millennium jump iz godine u godinu raste. Veselimo se što će i ove godine zadarsku rivu u subotu ispuniti vrhunska zabava, ali i briga o vlastitom zdravlju i dobra djela prema našim najmlađim sugrađanima, izjavio je menadžer marketinga i odnosa s javnošću iz dm-a Ivan Horvat.

Svi koji se žele pridružiti milenijskom skoku, trebali bi požuriti po svoju prijavu jer su ograničene na 3.000 ljudi. Prijave su moguće na Narodnom trgu ili Kalelargi ispred prodavaonice dm-a, svaki dan do petka, 26. srpnja, od 19:00 do 23:00 sata ili do popunjenja kapaciteta. Kotizacija za sudjelovanje je 30 kuna po osobi, a osobe mlađe od 14 godina moraju se prijaviti uz prisutnost roditelja ili skrbnika.

Kao i svake godine dio prihoda od kotizacija bit će doniran Dječjem vrtiću Latica za Školu plivanja za djecu s poteškoćama u razvoju. Polaznici Škole plivanja i ove će se godine pridružiti skakačima kako bi pokazali što su naučili tijekom protekle godine zahvaljujući kontinuiranoj podršci dm millennium jumpa.

Na zadarskoj rivi tim dermatologa obavljat će besplatne dermatološke preglede, a dm je za sigurno uživanje na suncu za sve sudionike pripremio majice i mjesta na kojima će biti osigurane besplatne kreme za zaštitu od sunca.