U četvrtak 11. srpnja, s početkom u 22.30 sati otvara se koncertna sezona bazena Ilirije uz jedan od najvećih i najpopulamijih hrvatskih rock sastava Parni valjak. 

Da su izvrsni plesači i pjevači u isto vrijeme ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske LADO će pokazati 19. srpnja vokalno-instumentalnim koncertom pod nazivom „Mi nosimo zelen venčec" na bazenu Ilirije s početkom u 21.30 sata.
Ovu koncertnu sezonu obogatit će i jedan od najboljih pjevača u regiji Željko Bebek koji stiže na bazen Ilirije u utorak, 23. spnja s početkom u 22.30 sati.

Osim Bebeka, na pozornicu bazena Ilirije stiže još jedan vrhunski glazbenik - jedinstveni Petar Grašo. Koncert je najavljen za subotu 3. kolovoza s početkom u 22.00 sat. Grašo je najavio pravi glazbeno scenski spektakl svjetskih razmjera u posebnom interijeru na otvorenom uz velike hitove od „Voli me", „Moje Zlato" preko „Uvik isti" do „Volim i postojim" i „92", i mnoge druge.

Ulaznice su dostupne na sljedećim prodajnim mjestima: Ilirija Travel agencija, hotel Ilirija, hotel Adriatic, hotel Kornati, marina Kornati, Camp Park Soline te online preko Eventim.hr.
VIP ulaznice dostupne su samo u Ilirija Travel agenciji.