U restoranu Foša u petak je obilježena 20. obljetnica Rotary cluba Zadar. Kroz samu svečanost sedamdesetak rotarijanaca i gostiju iz Zadra, ali i rotarijanaca iz Splita, Šibenika, Zagreba, Sesveta, Kaštela, Novog Sada pa čak i iz Michigana i Ontaria, provela je voditeljica i glavna organizatorica dr. Nikolina Basioli.

Podijeljeno je 11 Paul Harris značkica i priznanja, kao i zahvalnice dugogodišnjim sponzorima i donatorima. I ovaj događaj je imao humanitarni karakter jer je dio sredstava od večere doniran Udruzi Svjetlo zadarske županije. Prikladno se zahvalila voditeljica Udruge, Iva Župan.

Ravnatelj Pomorske škole Svetko Perković slikama i riječima proveo je prisutne kroz povijest kluba od osnivanja. Gordan Borčilo predstavio je rotarijance iz drugih gradova koji su imali priliku predstaviti svoje klubove. Stipendistica kluba u Americi, čelistica Manuela Barić, održala je kratki koncert.

Na kraju svečanog programa aktualna predsjednica dip. ing. Valentina Vnučec predala je Rotary lanac budućem predsjedniku dipl. ing. građevine Davoru Dobroviću i zahvalila svima prisutnima.