Objects Concept Store, nova je modna adresa koja od prošle subote krasi ulicu Zore Dalmatinske 2 na Poluotoku. Prošlog vikenda tome su svjedočili svi koji su prisustvovali zabavi povodom otvorenja. Zabava se u jednom trenu preselila i na Kalelargu, koja je na kratko vrijeme postala modna pista za kreacije Majde Ćoze, modne dizajnerice i vlasnice butika. Prolaznici nisu skrivali oduševljenje kreacijama, čime je ostvaren jedan od ciljeva ove originalne kreativke, koja je Zadru željela pokloniti doživljaj nečeg drugačijeg i posebnog.

Već iz izloga je vidljivo da je butik u potpunosti posvećen estetici koju prate kvalitetni materijali, inspirativni i funkcionalni dizajn namijenjen ženama svih dobnih skupina. Osim odjeće, u butiku možete pronaći originalan nakit i predmete za uređenje doma. Impresivan je i dizajn samog Objects Concept Store-a, koji prati filozofiju modne kreatorice Majde Ćoze, koja Zadru donosi modne i životne priče nastale u New York-u i Hong Kongu.

"Želim da ljudi ostanu bez daha kada uđu u butik. Voljela bih da moje kreacije postanu njihova želja i inspiracija, jer je svaki Object kreiran sa osjećajem da postane Object (of Desire)",riječi su to Majde Ćoze.
"Ideja je da svaki komad možemo prilagoditi osobi prema željama, da sve bude savršeno. Želim da svaka žena bude zadovoljna i presretna s onime što odabere za sebe. Svaki komad iz kolekcije rađen je ručno, od krojenja do šivanja u suradnji sa zadarskim ženama ", istaknula je kreatorica.

Ono što nas je još oduševilo je i pakiranje predmeta kupljenih u butiku, koji iz njega izlaze u vrećicama od materijala, sve u svrhu "no plastic bag" filozofije.
Tijekom svibnja butik će raditi svaki dan od 10.30 - 13 sati i u popodnevnom terminu od 17 - 20 sati, s time da će se tijekom ljeta radno vrijeme mijenjati. Više informacija možete pronaći na društvenim mrežama Objects Concept Store-a.