U hotelu Kolovare jučer je održana Konferencija vrhunskih vinskih znalaca - WINE VIP EVENT ZADAR. Ugostiteljsko-turistička struka Zadra i Zadarske regije pokazala je vrlo veliki interes za ovakvim načinom educiranj, povezivanja i dogovaranja novih partnera i poslova...

Stručnjaci i poslovni ljudi mogli su slušati predavanja vrhunskih govornika i educirati se, a isto tako i degustirati vina i ostale proizvode partnera organizatora iz agencije Ricerca Mercato i na taj način povezati se sa tim proizvođačima te poboljšati i obogatiti svoju ponudu. Uzvanike su svojim kulinarskim kreacijama posebice oduševili vrhunski kuhari Hrvoje Zirojević, Braco Sanjin i Ivan Pažanin.

Wine Vip Event u fokus stavlja enogastronomiju, jedan od ključnih turističkih proizvoda na kojima treba graditi razvoj turizma u Hrvatskoj, ali i cjelokupni brend naše zemlje.

- Ove godine snažnu poruku poslali smo našim nositeljima kvalitete ponude i usluge da samo kontinuiranim radom na sebi i unapređivanjem znanja, ponude i usluge možemo ostvariti vrlo visoke ciljeve. Željeli smo našim eventom pružiti ne bilo kakvu već vrlo kvalitetnu priliku našim proizvođačima vina, sira, tartufa, pršuta, rakija, da se ciljano direktno prezentiraju ugostiteljskom i turističkom tržištu a koje želi raditi na sebi i svome znanju i koje želi sebe, svoju ponudu i svoj rad unaprijediti, priopćili su organizatori.