Dugo iščekivani prvi samostalni autorski album moderne duhovne glazbe „Čudesni Bog" zadarske kantautorice Tee Vidaić konačno je ugledao svjetlo dana i službeno je objavljen 8. ožujka. Ovaj album krije snažne kršćanske poruke u sebi, a na slušateljima je da ih postepeno razotkriju. 

Album „Čudesni Bog" sadržava deset skladbi. Snimljen je u visokoj produkciji u Sky Road Music studiju u Varaždinu koje je producirao u sjajnim aranžmanima samostalni glazbeni umjetnik Antonio Tkalec iz Varaždina. Za dizajn i grafičko oblikovanje zaslužna je sestra Ružica Dodig. Prateće vokale na albumu otpjevali su Antonio Tkalec, Agneza Levanić i Anita Nježić.

Posebnost albuma je i gostovanje violinista Martina Pokosa koji je svojom posebnom muzikalnošću na violini oplemenio ovaj album. Sve tekstove i glazbu na ovom albumu potpisuje kantautorica Tea Vidaić, a fotografije je izradio gospodin Ljubo Lakić iz Kanade. Nadahnuti predgovor albuma napisao je don Zvonimir Mikulić povjerenik za mlade Zadarske nadbiskupije. Urednica izdanja albuma je Agneza Levanić.

Pokrovitelji i sponzori bez čije pomoći ne bi bilo moguće snimiti i izdati album „Čudesni Bog" su Grad Zadar, Zadarska županija, Zadarska nadbiskupija, Pomorska škola Zadar, Župa sv. Nikole biskupa iz Crnoga i konoba Kamen.

Izdavač albuma je izdavačka kuća Acordis iz Varaždina, a s veseljem najavljujemo i to da će se 16. travnja u Zadru održati i promocija albuma „Čudesni Bog" u Koncertnoj dvorani braće Bersa s početkom programa u 20:00 sati. Na promociji albuma svi posjetitelji i gosti koji to žele moći će nabaviti album po promotivnoj cijeni.