Iz Turističke zajednice Paga najavili su maškarane događaje:

U Petak, 22. veljače održat će se karnevalska predstava „Škojovizija" u Domu kulture s početkom u 20:00 sati. Ove godine obilježava se 20 godina održavanja karnevalskih humorističnih predstava koje na humorističan i sebi svojstven način prikazaju aktualne otočne teme i nasmijavaju publiku.

U subotu, 23. veljače u drugom magazinu soli nastupa Ivica Sikirić-Ićo. Početak koncerta je u 21 sat. Cijena ulaznice je 50,00 Kn.

Na istom mjestu ali u nedjelju, od 17.00 do 20.00 sati održat će se Dječji karneval. Male maškare očekuje bogat program: animacija, karnevalske igre, karnevalski disco, paško kolo, nagradne igre, grickalice i sokovi.

 

Danas će se održati karnevalska predstava „Škojovizija"  u Domu kulture s početkom u 20:00 sati. Ove godine obilježava se 20 godina održavanja karnevalskih humorističnih predstava koje na humorističan i sebi svojstven način prikazaju aktualne otočne teme i nasmijavaju publiku. Predstave su odlično posjećene i izazivaju veliko zanimanje otočana.

U subotu, 23. veljače u II magazinu soli nastupa Ivica Sikirić-Ićo.Početak koncerta je u 21 sat. Cijena ulaznice je 50,00 Kn.

U nedjelju, 24. veljače od 17.00 do 20.00 sati u prostoru II Magazina soli održat će se Dječji karneval. Male maškare očekuje bogat program: animacija, karnevalske igre, karnevalski disco, paško kolo, nagradne igre, grickalice i sokovi.