Splitski pjevač Roko Blažević (18) novi je pobjednik Dore. Za svoju izvedbu pjesme "The Dream" Blažević je dobio najviše glasova publike i žirija te će biti hrvatski predstavnik na Eurosongu u Izraelu.


View on YouTube

Zapažen nastup imao je i zadaski pjevač Jure Brkljača, koji je izveo baladu Ne postojim kad nisi tu. Pjesma na tragu stvaralaštva Olivera Dragojevića očekivano nije privukla pozornost glasača, no vjerojatno će biti jedna od onih koje će se dugo slušati. Iza ove iznimno lagane i moćne balade, stoji jedno od najvećih autorskih imena Miroslav Rus.

Na upit što mu je u karijeri savjetovao mentor Tony Cetinski, pjevač Jure Brkljača je odgovorio:

- Da budem svoj i da budem ono što jesam!


View on YouTube

Zadarski studio najviše bodova dao je rock-metal bendu Manntra, koji se fenomenalnim scenskim nastupom i pjesmom „In the shadows" plasirao na visoko četvrto mjesto.

„Zadovoljni smo i sretni jer su i publika i žiri pokazali da su prepoznali „In the Shadows" kao nešto dobro i kvalitetno! Četvrto mjesto pokazuje da ovdje ipak ima mjesta i za nas koji nismo standardni izvođači nikakvih manifestacija. Pobjedniku želimo svu sreću!" - izjavila je ekipa Manntre.


View on YouTube