SplickaScena vraća se u Zadar! Nakon uspješnog otvaranja stand-up sezone u Kultu i Dišpetu u prosincu, došlo je vrijeme za reprizu vrhunske atmosfere koju je publika pripremila prošlog puta. Tomislav Primorac, Ivica Lazaneo i Ante Travizi se vraćaju u Zadar sa potpuno novim bazama, a ovog puta će vas umjesto Josipa Škilje nasmijavati Ivo Musulin.

Splitska komičarska ekipa već tri godine radi na širenju stand-up komedije u Splitu, a došlo je vrijeme da svojim nastupima započnu redovno nasmijavati i publiku u susjedstvu. Na premijernom show-u u ispunjenom Kultu i Dišpetu pokazali su kako s lakoćom izmame smijeh kod Zadranki i Zadrana. Ove subote, splitska ekipa će ponovno preko sat i pol vremena do suza nasmijavati publiku. U ovim hladnim zimskim danima donose ono što ljudima najviše treba, a to je dobro raspoloženje! Splićani namjeravaju redovito nastupati u Zadru te dovoditi i druge goste iz Hrvatske i regije. Stoga, ne propustite „Dalmatinsku Stand-Up Comedy večer Vol. 2"! Show je na rasporedu u subotu 19. siječnja s početkom u 20h. Cijena ulaznice je 30kn.

Fizička prodaja ulaznica se vrši na slijedećim prodajnim mjestima u Zadru: Ghetaldus Optika (Kaufland Zadar, Andrije Hebranga 2); Music Shop COMBO (Vlatka Mačeka 3); Ghetaldus Optika (Murvička 1), te online na bit.ly/ZDalmatinska2. Ulaznice će biti dostupne za kupnju i na ulazu na sam dan showa od 19 sati.
Više informacija o događaju potražite na Facebooku.