Zadarsko - filipjanski bend Jeremiah`s, pobjednici 22. HGF-a i 9. Croatian Blues Challengea te prošlogodišnji najbolji mladi bend po izboru Mega Music Awards, nakon odličnog debitantskog video spota "Monkey", te nastavnih "Little Brains" i "Vegetation", predstavlja - "Moving on".

Kad je u pitanju blues, ne radi se samo o teškim vremenima opjevanim kroz stihove već o iscjeliteljskom duhu glazbe. Jeremiah`s ponesen uspjesima nastavlja dalje i predstavlja svoju najnoviju blues mantru s funky prizvukom! 

- Logistički do sada naš najzahtjevniji, ali i najzabavniji spot sniman je u jednom danu punom spontanih situacija i čiste pozitive, najavio je spot usnoharmonikaš sastava Jeremiah`s, Frane Škara.

Snimateljski zadatak povjeren je Vladimir Miketa Cinematography.

- Izgled koji sam ciljao bio je retro vintage. S obzirom da je pjesma snimana u Americi, ovo je mali vizualni hommage američkom bluesu tih vremena. Kako sam osobno vlasnik autobusa kojim se bend vozi u spotu, nije bilo teško spojiti dva i dva. Inače, radi se o zaista raritetnom autobusu Setra 211 iz 1976., otkriva Vladimir Miketa o spotu kojeg je predstavio u cinemascope formatu.

Audio je snimljen u vrhunskom Dark Horse Recording Studiju nedaleko samog centra američke glazbe, slavnog grada Nashvillea u saveznoj američkoj državi Tennessee, poznatijeg kao "Grad glazbe".

Četvrti singl ujedno je posljednja najava za objavu albuma "Time to Rob" na kojem su Jeremiah`s uspjeli zarobiti autentičnost i energiju benda kroz 9 pjesama snimanih na analognim trakama. Dugo najavljivani album prvijenac dočekat ćemo već sljedeći utorak, 11. prosinca 2018. na digitalnim platformama Deezer i Bandcamp, dok će fizička izdanja albuma biti dostupna na koncertima.

Ovaj sastav groove entuzijasta koji godinama održava hrvatsku blues scenu na životu, svoj prvijenac premijerno će predstaviti zadarskoj publici 5. prosinca na Adventu.

Pogledajte video!

 


View on YouTube