Od 6. do 8. listopada u Zadru će se održati drugo izdanje otvorenog kviz prvenstva „Memorijal Mirka Miočića". Ove godine Dan neovisnosti Republike Hrvatske pada u ponedjeljak te su organizatori iz Udruge KviZD dobili jedinstvenu priliku proširiti prošlogodišnji program na način da će se svi kvizaši, osim u pojedinačnom kvizu, kvizu parova i ekipnom kvizu, dobiti priliku okušati i u 8 tematskih kvizova* te feštarskom pub kvizu sa slučajno posloženim ekipama.

Pripremljen je program s ukupno 1.000 pitanja, pri čemu će natjecatelji koji će se okušati u svim kvizovima, čak i bez izborenog finala, bilo pojedinačnog bilo ekipnog kviza, odigrati najmanje 880 pitanja.

Za natjecatelje je pripremljeno osam tematskih kvizova - filmski, lifestyle, hrvatski, sportski, povijesni, glazbeni, duhovni i umjetnost, za koje kao i za pub kviz sa slučajno posloženim ekipama prijava nije potrebna. Za preostala tri kviza - pojedinačni, kviz parova i ekipni kviz obvezna je zasebna prijava, pri čemu kotizacija od 50 kuna po natjecatelju pokriva igranje bilo kojeg broja kvizova na Memorijalu.

Krajnji rok za prijavu je do srijede 3. listopada 2018. godine, a sve informacije mogu se dobitri na Facebook stranici Zadarski Pub Kviz ili na e-mail adresi [email protected]