Glazbeni studio LIBRETO zajedno s Dječjim plesnim zborom LIBRETIĆI ostvarili su veoma zapažen nastup na Prokurativama  na Malom Splitu.

Zbor je nastupio s autorskom skladbom JEDNO LJETO ZA NAS (Ivana Begović/Ivana Begović/Renato Babić/Ivan Grancarić) te pobrali velike simpatije i komplimente i publike i svojih glazbenih kolega.  Pjesmu očekuje i videospot koji će biti, najavljuju iz LIBRETA, nešto do sada najbolje što su napravili u vizualnom smislu.
No Zbor u novoj, predstojećoj sezoni najprije očekuje rad na novim skladbama, studio, novi program, nastupni kalendar, pa i više novih video uradaka.
Iz LIBRETA nam kažu kako za ovu godinu imaju velike planove.

Nadalje, sa svojim su solisticama, Anteom Jakešević; Hanom Grubić, Katarinom Mikulec, Natali Kraljić i Enom Nimčević sudjelovali na čak tri glazbena festivala.
Ukupno su ostvarili čak 15 odličnih nastupa, uz to osvojili i 4 vrijedne nagrade:
pobijedili su na osmom po redu Vir festu 2018. (pobjedu je odnijela Hana Grubić s izvedbom pjesme WALKIN ON SUNSHINE), dok je Katarina Mikulec, inače i članica popularnih LIBRETIĆA, odnijela Nagradu za najbolji scenski nastup.
Na već tradicionalnom, 22. po redu Festivalu vokalnih talenata u Stankovcima Grand prix, odnosno prvu nagradu stručnog ocjenjivačkog suda odnijela je Libretica Katarina Mikulec (ŽELJO MOJA), dok je Nagradu za najbolji scenski nastup dobila također članica DZ LIBRETIĆI - Mirjana Govorčin.
Festival u Mandrama na otoku Pagu bio je nenatjecateljskog, revijalnog karaktera.


"Izuzetno smo zadovoljni svim postignutim rezultatima do sada, od srpnja do gotovo preko polovice kolovoza. Duboko vjerujemo u to da se svaki iskreni trud, rad i vjera u tu predivnu dječicu i mladost isplate, a naši do sada postignuti rezultati govore dovoljno sami za sebe. Uvijek im nastojimo pružiti najbolje od sebe i od onoga što je ostvarivo, u pedagoškom, tehničkom i iskustvenom smislu, komentiraju voditelji studija Libreto.

Za nova upisna mjesta prijave se primaju od 22.8. a primamo dječicu od najmanje dobi pa sve do studentskih klupa.