Već osmu godinu zaredom Udruga "Brodarica" i Društvo sportske rekreacije "Brodarica" 15. kolovoza organizira tradicionalnu manifestaciju "Belafuška Fešta 2018". Organizatori su za ovu godinu pripremili poseban program prepun glazbenih, zabavnih i gastronomskih iznenađenja.

Od 21 h nastupaju naši domaći, otkačeni i jedinstveni "Sexymotherfucersi", nakon njih jedini i neponovljivi "Soul Fingersi", koji godinama slove za jedne od najvećih zabavljača na Hrvatskoj glazbenoj sceni.

- Kao posebnog gosta želimo najaviti najzabavnijeg, najotkačenijeg, najsenzacionalnijeg voditelja programa; Veličanstveni Mario 5reković...Kao i prošle godine naš rezident DJ Leteći Holandez, koji je pripremio Special Belafuža edition set s kojim ćemo završiti ovu predivnu bajku na Brodarici. U gastro kutku Vas očekuju riblji i mesni specijaliteti, pa i poneka slastica, te "Cocktail Bar Belafuža" sa vrhunskim koktel majstorima koji će samo za tu noć pripremati svjetski poznati koktel "Brodarica". Sve u svemu očekuje nas još jedna nezaboravna zabava do ranih jutarnjih sati na Belafuži, u centru Brodarice, kažu organizatori.

Ulaz je besplatan.