Kako bi Općinu Privlaka sa svim njezinim bogatim i raznovrsnim turističkim kapacitetima, smještenim na sedam kilometara dugačkom i četiri kilometra širokom priobalnom pojasu, učinili što ljepšom i ugodnijom za ovoljetni boravak domaćih i stranih gostiju, vodstvo privlačke Turističke zajednice na čelu s direktoricom Ureda TZ-a Ivom Zorić, i ove je godine iniciralo te ovih dana privelo kraju tradicionalnu široku ekološku akciju pod nazivom ¨Najljepše uređeni vrt i okućnica¨. 

Cvjetni monitoring na terenu stručno i odgovorno provelo je tročlano Povjerenstvo u kojem su pored direktorice Zorić još bili mag.ing.hort.Antonela Mršić te djelatnica ureda TZ-a Ana Šango.Kako je odlučilo navedeno Povjerenstvo, u žestokoj konkurenciji prvo mjesto jednoglasno je osvojio privlački bračni par Jadranka i Mile Mustać (predio Mustaći). Vrijednom bračnom paru Mustać, zaslužena i bogata nagrada će po već ustaljenoj praksi biti uručena za vrijeme poznate privlačke ljetne turističke fešte ¨Privlačka noć¨.

Ona će se tradicionalno održati i ove godine u subotu 4. kolovoza na Loznici. Uz bogat kulturno-zabavni program te uz bogatu domaću gastro ponudu, brojne Privlačane i njihove goste, tom će prilikom zabavljati poznato ime domaće glazbene estrade Petar Grašo.