Mlada zadarska pjevačica Jessica McColgan, pobjednica glazbenog showa "Zvijezde", napravila je novi iskorak u karijeri. Nakon debitantskog singla Propuštene šanse, kako kaže Jessica, nove šanse više ne propušta, te je predstavila drugi singl - Dobar je osjećaj!

Pjesmu potpisuje Srđan Sekulović Skansi, a video spot sniman u Eko Parku Krašograd potpisuju Sandra Mihaljević i Igor Ivanović.

Ljubavne brige zapakirane u ritmične i lepršave tonove laganog pop rocka koji naginje ka akustici i elektronici u šarenom krajoliku Krašograda zaista bude dobar osjećaj, kaže Jessica:

„Pjesma je razdraganog, lepršavog karaktera - iako govori o životu nakon prekida. Ako smo dovoljno hrabri da kažemo "zbogom", život će nas darovati novim "dobro jutro"! Ponekad je potrebno da se neke stvari raspadnu, kako bi se pojavile nove, bolje stvari u vašem životu, kaže Jessica.

"Dobar je osjećaj" Jessica će kao najmlađa debitantica po prvi puta izvesti na ovogodišnjem izdanju CMC festivala u Vodicama:

„Velika je čast, ali i odgovornost sudjelovati na najpopularnijem festivalu na našim prostorima. Nadam se da ću opravdati očekivanja, upravo zato što vjerujem u pjesmu koju pjevam, nadam se da će je i publika prihvatiti!", zaključuje Jessica.


View on YouTube