U subotu se u Zadru održao regionalni Zadarski susret ljubitelja marke Alfa Romeo u organizaciji Alfa Romeo Kluba Hrvatska i Auto kuće Brkić auto. Vlasnici automobila okupili su se na parkingu trgovačkog centra Plodine i laganom vožnjom obišli grad te ispred "Brkić auta" u Murvici priredili natjecanje u vožnji kronometra, piće, besplatan roštilj za sve posjetitelje, tombolu uz neizbježnu zajedničku fotografiju svih vlasnika i njihovih ljubimaca.

- Ovo je regionalno okupljanje Alfa Romeo kluba Hrvatska i Auto kuće Brkić na koji su došli gosti iz Splita, Rijeke, Zagreba, ali i Sarajeva. Svi smo došli radi druženja, dobre atmosfere i razmijene iskustava o automobilima, ali i nezaobilaznog roštilja i dobre zabave. U Murvici će se zaljubljenici u ove automobile moći okušati u kronometru, a staza je posložena tako da su se svi mogli okušati u vožnji, rekao je Zadarskom listu Kristijan Perović iz kluba Alfa Romeo Hrvatska

Uz starije modele alfi koji su bili izloženi, Auto kuća Brkić se pobrinula da posjetiteljima omogući i razgledavanje najnovijih modela marki Fiat, Alfa Romeo i Lancia.


View on YouTube