Loreta i Ivana napokon su došle na svoje u kulinarskom showu RTL televizije 3, 2,1 kuhaj!, nakon nekoliko tjedana loših tanjura na kojima su prevladavali sirovo meso i „bljutavi" okusi.

Za Tomislava Špičeka su „nježan" toć, u kojemu ne prevladava kiselina od rajčica, te perfektna grdobina bili savršena kombinacija za desetku. Iako su Loreta i Ivana imale vizualno jako sličan tanjur kao i njihovi suparnici Robert i Ivan, okusima su se itekako razlikovali, a to su članovi žirija i nagradili s ukupno 28 bodova.

„Jes! Devet, devet i deset! Napokon smo se vratile u igru! Samo da sad održimo ovakav tempo i dalje... Drago mi je da je Špiček uživao u našoj ribi omotanoj pancetom. I Pažaninu i Mateji je bilo ukusno. I taj umak je bio odličan i ništa nije bilo sirovo i nije bilo kiselo. Baš smo sretne!", izjavile su Loreta i Ivana nakon ocjenjivanja, zadovoljne prvim bodovima koje je dobio tim „Peškafond".

Druge bodove donijeli su šefovi Davorka i Vjeko, koji su pripremili bolji punjeni brancin od onog Andreje i Barbare. No ako se pita Pažanina, Splićanke su tehnički sve bolje odradile, nisu presušile ribu i kozice, već je iz njih mogao „osjetiti more".

U ovom trenutku „Ribice" vode protiv „Peškafonda" s 95 naprema 51 bod. Hoće li Vjekin tim uspjeti u svom naumu i preuzeti vodstvo, otkrit će novi nastavak showa „Tri, dva, jedan - kuhaj!", sutra, u srijedu 2. svibnja u 21:15 na RTL-u.