Tisuće lampiona poletjele su sinoć sa zadarskog Foruma, čime se održala lijepa tradicija svjetlosnog spektakla i pomoći potrebitima u jednom događaju.

Manifestacija "Zaželi ljubav" trebala se prvotno održati 18. veljače, no zbog lošeg vremena više je puta odgovđena. Kada su napokon meteorolozi najavili ljepše vrijeme, društvo Propela kao glavni organizator događaja odlučilo je pozvati Zadrane na okupljanje baš večeras.

Zabavni program počeo je već u 18 sati, kada su se počeli okupljati i prvi građani. Lampioni su se još uvijek kupovali na samom Forumu, a dio njih već je došao s lampionima kupljenim u hostelu Forum. U zagrijavanju je pomogao Zaratino band, kao i ponuda kuhanog vina i kobasica. Jedini problem stvarale su dimenzije srcolikih balona, koji su zbog svoje veličine teže polijetali od onih koji su puštani proteklih godina.

Akcija je organizirana uz podršku udruge Srce kornatsko, koja je donirala lampione, što je značajno povećalo iznos koji će biti doniran obiteljima Krajnc iz Rtine i obitelji Dragaš iz Murvice.