U četvrtak navečer prevelike su ambicije ponekim kandidatima donijele loše rezultate, dok su drugi dokazali svoju kvalitetu.

Loreta i Ivana, Martina i Ante te Miroslav i Josip dobili su najbolje komentare za pripremljena jela te zaradili ukupno 24 boda. No, u proteklom su tjednu Zadranke ipak sakupile najveći broj bodova, ukupno 70, te su tako postale vođe prvog tima. Izgleda da simpatične mlade mame sreća ipak nije napustila te žiri u njih polaže velike nade.

Za razliku od njih, Nikolina i Otto podbacili su u pripremi gregade od škarpine te su pokupili Špičekovu jezikovu juhu. 

„Ako čačkate po starim stvarima i radite stare stvari, onda očekujem da budu i takvog okusa i izgleda, izvornog. Ne čačkajte po nečem što ne treba", opomenuo ih je ljubitelj tradicionalne kuhinje. Mladi par bio je svjestan svojih pogrešaka pa ih u nadolazećem tjednu ne planiraju ponoviti jer su dobili privilegiju da baš oni postanu vođe drugog tima. Nikolinu i Otta spasili su dosadašnji bodovi pa su se našli odmah iza Lorete i Ivane s ukupno 69 bodova i time su zaradili imunitet od ispadanja, kao i titulu vođe.

Najmanje sreće imali su Robert i Ivan, koji su u potpunosti uništili vratinu i tako dobili najnižih 16 bodova.

„Umijeće je presušiti vratinu, a vi ste to uspjeli", kazao je razočarano Špiček, koji je više očekivao od istarskih bajkera, a oni smatraju da su neopravdano dobili loše ocjene.
„Očekivali smo više, bilo je danas parova koji su imali lošija jela od nas, ali idemo dalje", požalio se Ivan.

Na kraju dana, vođe timova odabrali su kandidate koje žele imati pod svojim okriljem pa su tako Martina i Ante, Robi i Ivan, Vjeko i Davorka te Jolanka i Anamarija postale dio Loretinog i Ivanonog tima, dok su Nikolina i Otto odabrali Josipa i Miroslava, Ružicu i Baricu, Andreu i Barbaru te Branka i Andriju.

Sada, kada su timovi odabrani, borba može započeti! S kojim izazovima će se suočiti i koji tim će biti uspješniji, otkrit ćete već sljedeći tjedan stoga ne propustite pogledati epizode vašeg omiljenog kulinarskog showa od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati na RTL-u!