Nakon posljednje prikazane epizode Grand Toura, koju su Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May u svibnju snimali u zadarskoj okolici, mnogi su se fanovi zapitali - tko je ta djevojka koja označava kraj utrke?

YouTube kanal The Grand Tour Fans, kojeg prati blizu 10.000 pretplatnika, piše kako su mnogi gledatelji ugodno iznenađeni "živom finiš crtom" u utrci Richarda Hammonda i Jeremyja Clarksona. Nakon kratke istrage otkrili su da se radi o Zadranki Silviji Jurin, manekenki i voditeljici dobro poznatoj u domaćoj sredini.

Hammond i Clarkson u početku ni ne žele krenuti u utrku jer ne mogu skinuti oka sa Silvije, a i kasnije im ona vidljivo ometa postizanje dobrih rezultata. Iako joj Hammond prvi prilazi, iskusni Clarkson je taj koji ju uspije uvesti u svoj automobil.

Kako emisija odmiče, Silvija se sve više uživljava u ulogu i ako producenti budu dijelili ushićenje gledatelja, lako je moguće da Zadranka postane zaštitno lice emisije, poput Stiga u Top Gearu kojeg su nekada vodili.

Fanovi upućuju na njenu Instagram i Facebook stranicu, pa nema druge nego da i mi isto uradimo, uz video koji je posvećen njezinoj ulozi u emisiji.


View on YouTube