Četrdeseta dramsko-plesna produkcija Plesne udruge Geste „Odgojooj" donijela je još jednu simpatičnu priču o obitelji koja se muči kako pronaći pravi put u odgoju djeteta. Slatka djevojčica Rita zadaje svojimk roditeljima različite poteškoće koje prate odrastanje - od plača u najranijoj dobi do nestašnosti u nešto većoj. Kao i uvijek, priča završava happy-endom u kojem i roditelji i Rita prihvaćau jedni druge onakvima kakvi jesu.

Priču prati raskošna koreografija u koju je voditeljica Geste Nena Jurišić uložila sav svoj talent i puno truda. Očaravajući kostimi, plesni pokreti i suradnja većih i manjih skupina izmamili su višekratni pljesak publike, u kojoj su uglavnom sjedili roditelji i onih 100-tinjak sretnika koji su uspjeli kupiti ulaznice puštene u slobodnu prodaju.

Sjajnu scenografiju u kojoj dominira trudnički trbuščić izradio je John Čolak, a kostime potpisuju Nataša Prović, Anita Goreta i Nts. Tim u režiji ton majstor (Darko Predragović-Dabi) i majstor svjetla (Stipe Bujas) pobrinuo za sve zvučne i svjetlosne fraze. Režiju je potpisala Sanja Zalović, a tekst po predlošku autorice Hrvoje Dukić. Njih dvoje zajedno s Leom Brajicom odradili su i glumački dio posla.