Mia Dimšić sinoć je svojim nastupom oduševila zadarsku publiku na prepunom Trgu Petra Zoranića. 

Ovo je bio njezin prvi koncert u Zadru, a mlada kantautorica je u sklopu "Adventa u Zadru" otpjevala i svoju novu, prigodnu pjesmu „Božićno jutro". U nastavku pogledajte kako je bilo!

Subota nudi vječnog Nenu Belana i njegove „Fiumense" u večernjem terminu od 20 sati na Trgu Petra Zoranića.

Od jutra kreće dječji program s radionicom „Magic Trees And Whispering Wood"s predstavom i plesnim nastupom „Vilenjaci dolaze" i „Pahuljice padajte". Od 10 do 13 sati na "Adventu" će se održati završnica No Shave Novembera, akcije u kojoj se potiče puštanje brade i kose kako bi se ušteđenim novcem pomoglo podizanje svijesti o problemima osoba oboljelih od raka. Ovom prilikom dvojica najpoznatijih barbera, Mr. Razor i Brico Bulić Zadranima će u sklopu adventske kućice "Unusual Winter House" i 4 kućice na 5 bunara, uređivati puštene brade.

Program od 11 sati može se pratiti i na „Kampo KAdventu" gdje će u sklopu programa „Kampo iluzija" u Perivoju Gospe od Zdravlja biti organizarano više dječjih animacija: Hanoi toranj, čarobno srce, didaktičke igre, Čovjekić ne ljuti se uživo. U Malom Arsenalu održat će se "Štorija o Zadru" a kad se svjetla upale park će izgledati kao prava svjetlosna bajka.

U 18 sati je zakazano paljenje prve adventske svijeće uz sudjelovanje zborova župa i zajednica.