U srijedu navečer u kulinarskom showu Tri, dva, jedan - kuhaj! Silvijaninom i Maričinom timu izmaknula je treća pobjeda u nizu!

Tim „Papar i sol", koji je u ovom tjednu zaredao pobjede u pripremi jelovnika za djevojačku i momačku večer, osvojio je svega 82 boda u pripremi svatovske hrane, a „Marsonija" ih je pretekla sa 102 boda.

Još od samog početka epizode članovi tima „Papar i sol" imali su taktiku kako pobijediti i treći put zaredom. Odlučili su namjerno pustiti „Marsoniju" da pobijedi u kvizu i tako prvi izaberu jelovnik za svadbenu večer. Bili su uvjereni kako će Bada i Toca opet „pogriješiti" u odabiru recepata za predjelo, glavno jelo i desert, baš kao što je bio slučaj i u dvije prethodne večeri. Uz to, tijekom cijele epizode nekoliko su puta negativno komentirali zagorski jelovnik suparničkog tima, a dičili se svojim mediteranskim.

Međutim, kada su gosti na setu donijeli odluku da su juha sa štruklima, purica s mlincima i pita od sira za 20 bodova bolji od salate od (žilave) hobotnice, teletine s krumpirom (i bez povrća) i kroštula, vođe timova Silvijana i Marica malčice su promijenile stav o suparnicima.

„Marsonija ima dobru ekipu i mislim da oni, ukupno gledajući, imaju bolje bodove od nas. Ali mi smo riskirali kod odabira članova u našem timu. Nismo birali po kuharskoj kvaliteti nego prema prijateljstvu jer se s ovim mladim pulenima i družimo. Tako da su suparnici bili u poziciji da nas dobiju, što na kraju nisu. Baš kao što se događa u nogometu, pobijedili smo 2:1!", kazale su Silvijana i Marica, hvaleći svoju ulogu vođe tima koji je, u konačnici, pobijedio u tjednom izazovu pripreme svatovske hrane.

Bez obzira u čijem se timu nalazio, jedan natjecateljski par sutra odlazi kući! Tko će napustiti kulinarski show „Tri, dva, jedan - kuhaj!, doznat ćemo četvrtak, 23. studenoga u 21:40 sati na RTL-u!