Jučer je krenula prodaja ulaznica za koncert Dina Merlina koji će se održati u Zadru u dvorani Krešimira Ćosića u subotu 10. veljače 2018. s početkom u 20:30 sati. Riječ je o prvom nastupu ovog glazbenika u Zadru, kojeg je odlučio posjetiti u sklopu svoje koncertne turneje „Hotel Nacional". 

Ulaznice za ovaj izniman glazbeno-scenski događaj možete kupiti preko sustava Ticketshop (www.ticketshop.hr) i na njihovom prodajnom mjestu u Zadru TISAK Kalelarga I, Elizabete Kotromanić 2. Cijene ulaznica: parter (stajanje) - 140 kn, fan pit (stajanje) - 190 kn, tribine (numerirano) - 160 kn i VIP teleskop sredina (numerirano) - 300 kn. 

U prodaji su i ulaznice za koncert Marka Perkovića Thompsona koji u Zadar dolazi nakon četiri godine, i to poslije kraja svoje ljetne turneje i njenog nastavka u Osijeku i Varaždinu. I ovaj put publiku očekuje izniman glazbeni spektakl s vrhunskom produkcijom koji će se održati u subotu 9. prosinca 2017. u 20:00 sati u dvorani Krešimira Ćosića. 

Na vrijeme nabavite svoje ulaznice preko sustava Ticketshop (www.ticketshop.hr) i na njihovom prodajnom mjestu u Zadru TISAK Kalelarga I, Elizabete kotromanić 2. Ulaznice također možete kupiti i na sljedećim prodajnim mjestima: u Zadru caffe bar La Bodega, caffe bar Porat i caffe bar Kulf, u Biogradu n/m caffe bar Balun, u Pakoštanima caffe bar Gabre i u Benkovcu u caffe baru H2O. Cijene ulaznica: parter (stajanje) - 100 kn, tribine (slobodno sjedenje) - 120 kn i VIP teleskop sredina (numerirano) - 200 kn.