Nakon spektakularnog koncerta koji se krajem svibnja održao u KD Lisinski, Beatles Revival Orchestra nastavljaju dalje pa će tako vječne hitove Beatlesa predstaviti i Zadru, u subotu, 26. kolovoza na Poljani Šime Budinića! 

Riječ je o zajedničkom projektu Studija Maraton, Baba Productions i Hamar Media koji je pokrenut na inicijativu jednog od najdugovječnijih europskih tribute bendova, riječkog The Beatles Revival Band.

Povodom pedesetog rođendana kultnog albuma "Sgt. Pepper s Lonely Hearts Club Band", Olja Dešić, aranžer i producent - i sam nekadašnji član The Beatles Revival Banda te veliki ljubitelj Beatlesa, posebno je za ovu priliku okupio Beatles Revival Orchestra koji će se pokloniti legendarnom albumu, ali i ostalim hitovima poput Hey Jude, Something, Let it be, All you need is love i drugima.

Glazbeni kritičar Hrvoje Horvat svibanjski je koncert u Lisinskom proglasio jednim od najboljih koncerata godine, a priznanje je stiglo i od britanskog ambasadora Andrewa Dalgleisha.

"Kao što je veleposlanik Velike Britanije u Hrvatskoj Andrew Dalgleish mogao biti ponosan na domete britanskog pop-kulturnog utjecaja i izvoza u svijet, tako smo i mi mogli biti zadovoljni megaprogramom koji je Beatles Revival Orchestra s gostima besprijekorno posvetila jednom od najznačajnijih repertoara u povijesti rocka i albumu „Sgt. Pepper". Kao i činjenicom da smo bar u nečemu - naklon glazbenicima - na istoj valnoj duljini i sličnih mogućnosti kao i oni „vani". Dapače, bila je riječ o jednom od najboljih ovogodišnjih koncerata, na kojem je domaći glazbeni talent frcao na sve strane i stao uz bok onim luksuznim svjetskim izvedbama nekog albuma od Londona do Los Angelesa." - napisao je Hrvoje Horvat.

28.6.2017. u Zadru, na Trgu Petra Zoranića, ponovit će se ovaj spektakularni program kojem će se priključiti i zadarski band Songbusters u svojim izvedbama glazbe Beatlesa. Orkestar će biti sastavljen većinom od članova Zadarskog komornog orkestra i gostujućih glazbenika, uz posebno gostovanje vokalnog sastava A.K.A. Crescendo, solista Elene Stelle, genijalnog mladog gitariste Frana Živkovića te mlade pjevačke nade Nike Pastuović. Ulaz na ovaj spektakularan koncert je besplatan!