Točno prije tri godine krenuo je serijal klupskih večeri pod nazivom Andrologic&Friends u zadarskom Q baru.

Program koji je sam po sebi sa kvalitetom i konstantnim radom digao i dalje održava zadarsku elektronsku scenu sa gostovanjima kako regionalnih tako i svijetskim imenima.

Povodom ovog spektakla koji ce se održati datuma 29.07. možemo očekivati čak pet djeva koji ce ispričati svoju priču tjekom cijele večeri.
Glavni gost ovog zbivanja je Ron Costa producent i DJ koji nam dolazi iz Pariza.
Za potpuni dozivljaj lijepe atmosfere tu su domaci decki Toni Kostijal, Groove Masters i sami zacetnik ovog projekta Andrologic.

Odrastajući u Parizu, Ron Costa je razvio zvuk koji odise atmosferu velikog glavnog grada. Nakon što je proveo nekoliko godina u studiju, mukotrpan rad je došao na naplatu te se je čvrsto etablirao kao jedan od najboljih francuskih producenata i DJ-a. U 2007. godini pokreće svoju uspješnu etiketu Potobolo Records, koja je utjelovljenje Ronovog pogleda na elektronsku glazbu.
Godina 2013. bila je velika godina za Rona jer je izdao brojne pjesme koje su i dan danas podržane od Djeva u cijelome svijetu. Izuzetan uspjeh njegovih pjesama omogućio mu je širenjena globalnoj razini te širenje jedinstvenog zvuka među tisućama entuzijasta.
Uz uspjeh svoje vlastite etikete Ronovi uradci se mogu vidjeti i na nekim od velikih svijetskih etiketa kao sto su Noir Music,Tronic,Octopus...

Iako je u javnosti prepoznat kao artist koji je orijentiran na malo mekši stil poput Tech-Housea, u novije vrijeme Ronova zvuk je evoluirao te se desio povratak korijenima: Technu. Međutim, tijekom ovog putovanja, jedna stvar je ostala - Ron nikada nije izgubio dodirom s onim što ga čini glazbenikom, a to je on sam.