Ono što je vezi večerašnjeg koncerta na Trgu Petra Zoranića jedino bitno, bubnjar sjajnog „Zaratino Banda" David Krvavac sažeo je u dvije rečenice:

„Trudimo se zabaviti ljude, a to je najvažnije. Bit će dosta dobre glazbe, domaće i strane, a pored toga važno je i da se mi zabavimo".

Kada netko iz „Zaratino Banda" tako kaže, onda nema mjesta rezervi. Uostalom, šesteročlani zadarski sastav nikad nije bio na - rezervi, a najbolje to zna zadarska publika. „Hitch", „Yachting", „Kult", „Dišpet" ... nema gdje nisu svirali tijekom šest godina postojanja, i to uvijek kada se tražio bend za veselje i dizanje atmosfere. Odmah nakon osnutka banda stvari su krenule u pravom smjeru; 2010. godine na posljednjem „Zadarfestu" dobili su nagradu kao najbolji debitanti s pjesmom koja je postala gradska himna i album - „Đir po gradu", a s Jolom su snimili duet prije dvije godine i bili zapaženi na „Splitskom festivalu". Usput, dodaje David, dobro se i zabavili.

„Uvijek očekujemo dobru atmosferu, pogotovo što sviramo u sklopu manifestacije Advent u Zadru koji je, primjećujem, puno bolji nego prošle godine. Više je ljudi i više đira", još kaže bubnjar banda koji tijekom šest godina nije mijenjao sastav: klavijaturist Joško Matešić, basist Mate Špar, vokal Angelo Bobić, bubnjar Krvavac, potom vokal Marko Maksani gitarist Zoran Mandić.

„Dobra smo ekipa i dobri prijatelji. Nije bilo potrebe ništa mijenjati", objašnjava David razloge prepoznatljivost „Zaratino Banda". Dakle, večeras od 21 sati na Trgu Petra Zoranića očekujemo jako, jako dobru zabavu.