Nakon što nas je nedavno upoznao sa svojom Predivnom ženom, poznati Zadranin Zoran Jelenković nastavlja live izvedbama promovirati svoj novi singl.

Zoranovu novu pjesmu tako imate prigodu čuti sutra 18.08. u taverni Pinjur u Diklu, a u subotu 20.08. u zadarskom Tortuga baru. Nedjelja 21.08. rezervirana je za nastup na 21. Etno festivalu u Neumu.

18.08. Hrvatska, Zadar, Diklo Pinjur

20.08. Hrvatska, Zadar, Tortuga

21.08. BiH, Neuma, 21.Etno festival

Pjesma Predivna žena nastala je u Zoranovom vlastitom studiju, u dalmatinskom ruhu sa laganim dodirima pojedinih etno instrumenata, kao što je u ovom slučaju harmonika.

Posebna je i po osebujnim ženskim klapskim vokalima iz zadarskog kraja, jer je želja Zorana Jelenkovića koji je ujedno autor glazbe, teksta i aranžmana, bila pjesmu približiti tik uz zadarski morski krajolik.

Predivna ženo napravljena je iz dva dijela, tako prvi dio, aranžerski i vokalno nastoji dočarati prošlost, a sam refren sadašnjost. Inače, sama pjesma odiše čistom ljubavi, zabavnog-pop karaktera., otkrio je Zoran.

O kojoj to Predivnoj ženi pjeva Zoran Jelenković, poslušajte na YouTube kanalu HitRecords Discography - https://youtu.be/MhR-W8sLcng