Nakon mjesec dana bogatog sportskog i zabavnog sadržaja, VAK"AN"ZA 31% Sport & Music Fiestival bliži se kraju. 

Pred nama su još velika finala kako sportska tako i zabavna. Finale kupa se odigrava u četvrtak u 20:30, a spektakularno zabavno finale je na rasporedu u subotu, 12. kolovoza. 

U Arsenalu nam, za kraj, priprema spektakl jedan jedini i neponovljivi Queen Real Tribute. Jedan od najpoznatijih "tribute" bendova grupe Queen čine prije svega strastveni fanovi britanskog četverca, ali i profesionalni glazbenici koji su tijekom svoje karijere svirali s mnogim poznatim zvijezdama.

U nizu njihovih nastupa posebno se ističu tri turneje u Brazilu 2010., 2013. i 2015. godine u okviru kojih su odsvirali preko 50 koncerata i osvojili titulu "Najbolji Queen Tribute bend na cijelom svijetu".

Show Must Go On, We Are the Champions, I Want to Break Free, We Will Rock You, Radio Ga Ga, Bohemian Rhapsody...su samo neki od legendarnih hitova koje ćete imati prilike čuti i osjetiti dio Queen magije u Ilirijinom Arsenalu!

Osim besprijekornih glazbenih izvedbi, ovaj koncert krasit će nastup i repertoar identičan onome iz 1986. godine na Wembleyu!

Ulaznice za Magic Back to Wembley 86 potražite na svim prodajnim mjestima Eventima, na www.eventim.hr ili u VAK"AN"ZA Corner kućici na Mulu.