Ulazimo u posljednji tjedan VAK"AN"ZA 31% Sport & Music Fiestivala. Osim polufinalnih i finalnih utakmica u utorak i srijedu (09. i 10.08.), očekuje nas bogati zabavni program u Arsenalu. 

U srijedu, 10.08. ugošćujemo čudesan Amy s House, Tribute bend to Amy Winehouse. Ovaj osmočlani glazbeni sastav, sastavljen od vrhunskih glazbenika, profesionalaca koji iza sebe imaju veliki broj scenskih nastupa i studijskih sati, okupio se oko ideje da prenese obožavateljima čaroliju jedne od najnajgrađivanijih i najpriznatijih pjevačica i autora novog doba. 

Njihov uspjeh mjeri se reakcijom i komentarima na održane koncerte u široj regiji, pohvalama i riječima podrške koje stižu iz čitave regije, kao i pozivima za gostovanje.

Okupljeni oko iste ideje, zvuka koji je u svom kratkom stvaralačkom životu Amy Winehouse urezala u svjetsku glazbenu jazz/soul scenu, u želji da ga i dalje donose onima koji su ga prepoznali i usvojili, Amy s House je kreirao totalni zvučno-vizualni spektakl, bez sumnje, jedinstven i neponovljiv.

Ulaznice za koncert po cijeni od 40 kuna možete kupiti putem eventim.hr i na svim Eventim prodajnim ovlaštenim mjestima ili u VAK"AN"ZA Corneru na Rivi. Ulaznice će se također prodavati na dan koncerta na ulazu u Arsenal. Također su u prodaji festivalske ulaznice po cijeni od 65 kuna koje uključuju ulaznicu za srijedu i za petak, 12.08. kada nam stiže Queen Real Tribute.