ZADAR- Glazbeni urednici Radija 057, koji su sinoć bili na koncertu engleske rave/rock skupine The Prodigy složni su ocjeni, kratko, ali energično.

Jazine Open air trajale su sat i 20 minuta.- Nije to neobično, obzirom da su oni festivalski bend, koji rijetko održava samostalne koncerte, pojasnio je Elvis Papić.

Savršen zvuk, light -show i moćna produkcija čine koncert Prodigy jednim od najenergičnijih koji je održan na Jazinama, ocjenio je Darko Predragović - Dabi. Po njegovoj procjeni na "Đilu" je bilo oko 10 tisuća ljudi.
Prvu zadarsku svirku, a posljednju na turneji, The Prodigy je otvorio hitovima „Breathe", „Nasty" i Omen", a završili s nekoliko taktova Out of space, njihovog prvog hita s početka 90 tih. Bio je to jedan os prvih hitova, koje smo vrtili na jednom od tada novih radija, našem 057, podsjeća Elvis.
Iako je koncert Prodigya bio najveći ljetni događaj ove sezone, u VIP loži nije vladala velika gužva: novi, stari direktor TZ Grada, Zvonko Šupe i Ante Rados te zadarski član turističke vlade u HTZ-u Tomislav Fain.
Baklje iz publike, koje su bile pandan sjajnoj rasvjeti s pozornice, nisu izostale u vrućoj atmosferi, koju donosimo na našim fotografijama.