Prva ljubav to je, autorska skladba zadarskog Dječjeg zbora Libretići postala je Hitom ljeta  Dječje televizije za 2016. godinu.

"Baš je zanimljivo što smo iza sebe ostavili upravo sjajne zborove koji rade već godinama, pune velike koncertne dvorane poput Lisinskoga, imaju osvojene Porine. Na drugom je mjestu meni osobito drag i kvalitetan zbor ZAGREPČANKE I DEČKI. Iza čitave te velike i jake "mašinerije" stoji - moj bivši profesor, Slavko Olujić, koji mi je predavao u Glazbenoj školi  Njemu sam među prvima odnijela jednu svoju skladbu, duo za gitaru. Danas sam ponosna zbog činjenice što smo na istoj Top ljestvici, izjavila je tim povodom Ivana Begović Habuš, jedna od dvoje umjetničkih voditelja glazbene udruge Libreto.

Ona je dobila pohvale Dinka Habuša, svog supruga i partnera u projektu umjetničkog rada sa  zadarskom djecom u Libretu.

 "Ivana je ovoga puta "ubrala" hit i ne sumnjajte da vas čeka još puno ovakvih dobrih hitova i vijesti! Ako se i sa kim skladateljski razumijem - onda je to ona, a ako itko bolje razumije djecu, kako oni dišu i što napisati baš i isključivo za njih - onda je to opet ona. Zadru smo dali titulu koju do sada nije osvojio. I to baš u jeku početka turističke sezone! Nadamo se da su naši sugrađani ponosni na nas."  komentirao je Habuš.