Zadarski bend Postolar Tripper, koji je nedavno objavio dugoočekivani album Kamo sutra?, održat će veliku koncertnu promociju novog albuma ove subote (21.5.) u zagrebačkom klubu Sax.

Momci iz benda su nakon višestruko rasprodanog KSET-a prošle godine, pomno odabrali Sax za ovogodišnju promociju kao idealan klupski prostor. S obzirom na ograničenost kapaciteta i dobru prodaju karata, Postolari savjetuju da svoju ulaznicu nabavite što ranije na blagajni kluba Sax.

Na albumu se nalazi 12 pjesama, od kojih je publika dosad imala prilike čuti četiri singla Sve gori, Tako teško, Igre na nesreću (koja je dobila novi album mix) i aktualni singl Irska Tekstove i glazbu potpisuje cijela ekipa iz benda, kao gosti im se pojavljuju AKA Crescendo, a produkciju potpisuju Ivan Grancarić te na dvije pjesme Luka Tralić Shot. Crteži na albumu djela su Davora Valčića i Tome Marelića koji potpisuje i likovno oblikovanje albuma.

Spot Irska snimio je i montirao Tomislav Dugandžić, a u spotu se uz bend Postolar Tripper kao glavni glumci pojavljuju Romana Župan i rock profesor Prte. 


View on YouTube


Nakon zagrebačkog koncerta, Postolare možete vidjeti u sljedećim gradovima:
27.05. Rijeka - Student day
10.06. Zadar - Q bar
24.06. Ugljan - Ritam bar
25.06. Gradac - Streetball tour
15.07. Vis - Fort george
23.07. Prvić Šepurine

Album po cijeni od 79 kuna kupite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa.