U Biogradu na Moru u prekrasnom ambijentu ILIRIJA RESORT-a stigla je karavana ljepote Miss Zadarske županije za Miss Hrvatske 2016.


Od danas kreću pripreme 10 finalistica koje će se pripremati kako bi 28.04.2016. bile spremne za finalnu večer kada će jedna od njih postati Miss Zadarske županije za Miss Hrvatske 2016.


Spektakl ljepote nam pripremaju organizatori, a pobjednica izbora predstavljat će Zadarsku županiju u finalu Miss Hrvatske početkom lipnja u Šibeniku.

Podsjetimo prošlogodišnja Miss Zadarske županije Anja Bijelić je odlično odradila svoj mandat i prekrasno predstavila županiju zadnjih godinu dana, a upravo lijepa Anja kreće u veliki projekt "Aktiva Hrvatska" gdje u suradnji sa Renatom Sopek želi potaknuti građane Hrvatske da se bave sportom i to pod pokroviteljstvom predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.


Pobjednici Miss Zadarske županije 2016. neće biti lako, jer je lijepa Anja ostavila ogroman dojam na cijelu Hrvatsku stoga organizatorima je zadak da i ovog puta od pobjednice učine da bude ponos županiji što ne sumnjamo u njih.


Voditelj programa Miss Zadarske županije je Davor Garić, a brojni domaći dizajneri i brandovi će predstaviti svoje nove kolekcije koje će nositi finalistce među kojima su: Bleu Homme, Pompea, Čarapica Design, Jo Jo Design, Božena Bratović Smolić, Boxeur Des Rues i Carol by Klara Ivanović.


U glazbenom programu nastupaju Antonija Šola i Diamond Soul Entertainment.