U Maraschino baru vas ovaj vikend očekuju čak tri svirke. 

Zadarski Vafunkulersi česti su gosti Maraschino bara. Sviraju disco, funk, pop, r n b, soul, funky house i ukoliko ste željni dobre boogie zabave i disco ritmova obavezno posjetitenjihov koncert u petak 25. ožujka. Za warm up i after koncerta zadužen je resident DJ BEGO. Ulaz je besplatan, početak koncerta predviđen je za 23,30 sati. 

Dan kasnije, u subotu 26. ožujka očekuje vas koncert Filipa Dizdara. Talentirani mladi glazbenik ima novi singl i video spot za pjesmu "Našao sam te". U spotu se pojavljuje i Filipov bend "Groovers" s kojim se trenutno zagrijava za nastup u klubu Maraschino. Za warm up i after koncerta zadužen je resident DJ Tomi. Početak koncerta predviđen je u 23,30 sati uz besplatan ulaz. 

Iako su nedjelje rezervirane za odmaranje, za sve one željne zabave i plesa uz ritmove odlične glazbe, u nedjelju 27. ožujka, na Uskrs, nastupa bend TS Legolas. Garantiraju dobru zabavu i ples do ranih jutarnjih sati jer ipak je ponedjeljak neradan stoga se možete malo više opustiti za uskršnji vikend. Osim benda za dobru atmosferu zadužen je i resident DJ Tomi. Početak koncerta predviđen je u ponoć, a ulaz je i ovaj put besplatan.