U petak 11. ožujka u maraschino baru će se održati live koncert grupe Mjesni odbor uz besplatan ulaz. Početak koncerta najavljen je za 23:30 sati.

Debitantski album Mjesni odbor snima tijekom 2012. za vrijeme velikog snijega u veljači pod producentskom palicom Steva Vučkovića - Stividena i predstavlja ga singlom "Mande Mande" koji debitira na prvim mjestima brojnih top ljestvica u Hrvatskoj i postiže zapažen uspjeh te kao takav - svojim plesnim ritmom osvaja brojnu publiku. Album se prodaje u maloj nakladi s obzirom na domaće prilike i bend na krilima uspješnih nastupa (predgrupa Hladnom pivu na njihovoj promociji albuma Svijet glamura u Splitu, kao i brojnim samostalnim nastupima diljem Dalmacije te u Zagrebu u sklopu Velike Rock Eksplozije) izdaje još jedan singl - "Konfuzija (ispod karatila)" te snima drugi studijski album u ožujku2013.

Video spot za prvi singl "Mande Mande" kao niskobudžetni video uradak domaćih entuzijasta uskoro dobiva svoju premijeru na CMC glazbenom TV kanalu te ostvaraje brojnu gledanost na Youtube.


View on YouTube

U svibnju 2013. snimaju i svoj drugi videospot za drugi singl "Konfuzija (ispod karatila)" koji, nedugo zatim, svoju premijeru ostvaruje na CMC glazbenom TV kanalu. Uskoro kreće prodaja drugog albuma "Divje sime".

U svibnju 2013. nastupaju u glazbenoj emisiji "Garaža" u produkciji HRT gdje predstavljaju pjesme sa svojeg prvog i drugog albuma.