Dvosatno "zagrijavanje" za Zadar Manu i La Ventura odradili su na Main stageu Exita projurivši kroz najveće hitove karijere, a čak niti slomljena noga basiste Gambeata nije ih spriječila da isporuče jedan od najboljih nastupa ikad viđenih na glavnoj pozornici.

Ritam sekcija u eksplozivnoj koncertnoj mašini funkcionirala je besprijekorno, unatoč nezgodi, što samo potvrđuje njihovu izuzetnu predanost glazbi i sviranju fanovima.

Nakon Exita grupa je produžila za Budimpeštu i Koper odakle će stići u Zadar na Jazine Open Air kojeg će do temelja protresti u petak 17. srpnja.

Nakon legendarnih nastupa u našim krajevima koji su se prepričavali mjesecima Manu 17. srpnja konačno dolazi u Dalmaciju. Jedno od najvažnijih glazbenih događanja cijele ljetne sezone u Hrvatskoj u samo žarište stavlja veliki otvoreni prostor pored zadarskog hrama košarke, dvorane Jazine. 

Poznat po višesatnim, pozitivnom energijom napucanim koncertima Manu u Zadar dolazi sa sastavom La Ventura kojeg čine gitarist Madjid, basist Gambeat i bubnjar Garbancito. 

Kao predgrupa će nastupiti zadarski Sexymotherfuckers koji za sebe kažu da sviraju originalnu dalmatinsku hop cup glazbu. 

Poznata je i satnica koncerta. Vrata se otvaraju u 20 sati, u 21 Sexymotherfuckers stupaju na pozornicu, a Manu Chao i La Ventura na redu su u 22 sata.

Manua i La Venturu u Zadar dovodi LAA, a ulaznice su u prodaji po cijeni od 180 kn. Na dan koncerta za ulaznicu će trebati izdvojiti 195 kn.