Dragi zaljubljenici u ples, svi plesači i oni koji će to tek postati.... Bliži nam se 29. travnja - Svjetski dan plesa. Plesni klubovi PSK East side salsa i SPK Bolero odlučili su poduprijeti ovu inicijativu te za plesače( i one koji će to postati) kao i ostale građane grada Zadra pripremiti nešto sasvim drukčije.
Uz suradnju i veliku podršku gospodina Jurice Dilbera i Zadarskog sporta d.o.o za iskusne i malo manje iskusne plesače u subotu 25.04.2015. organiziramo plesne radionice karipskih plesova (Salsa i Bachata). Radionice će se održavati u maloj dvorani SRC Ravnice u terminu od 14-19 sati.
Osim u Zadru plesne radionice održat će se u Zagrebu i Šibeniku.
 
Organizatori pozivaju građane da neopterećeni vašim postojećim plesnim znanjem i iskustvom sudjelujete na radionicama a ukoliko su vam salsa, bachata i kizomba potpuno nepoznati i neugodno vam je napraviti prvi plesni korak slobodno nam se pridružite u večernjim satima kada ćemo u ležernoj atmosferi Svarog Bara zaplesati u latino ritmovima. Početak partya 22 sata.
Svi oni koji se zaljube u ove senzualne plesove, ne trebaju biti razočarani što u Zadru nema plesa. Plesni klub East side salsa kao i dosada nastavlja sa radom u ŠRC Ravnice.