Ovaj vikend u Maraschino baru očekuje vas zanimljiv i raznovrstan program. U petak 17. travnja u goste nam stižu Let3. Bit će to sjajna prilika premijerno poslušati neke od novih stvari koje će se naći na njihovom novom studijskom albumu. Ujedno, Let3 će predstaviti i nove kostime, koje je za njih dizajnirao poznati hrvatski dizajer Juraj Zigman.

Let3 u Zadar stižu prije njihovog velikog glazbeno-scenskog performansa kojeg će upriličiti u zagrebačkoj Laubi 25. travnja, kad planiraju održati koncert uz otkrivanje spomenika "Angela Merkel sere".

Kako poručuju iz Maraschino bara, vjerskih provokacija nikad dosta, a sada su nastupile i teme o probavnim tegobama. Da ne bi zahvatile i Vas, cijene karata na iksicu su 30 kuna, a za one bez, 40 kuna. Kupovinu karata obavljate na šanku Maraschino Bara.ž

Dan kasnije, u subota 18. travnja u Maraschinu vas očekuje velika Disco Global gold poslastica s fantastičnom četvorkom velikih imena. Velika četvorka ukomponirala se za vas u subotu. Jedan od četvorice, svirke je obavio na području najpoznatije Noa Beach Zrće, drugi ima suradnje s Martinom Solvegom, Daft Punkom i Davidom Guettom! A šlag na torti definitivno je prateći saksofon uz DJ House live set.

Ne propustite subotu savršenih glazbenih kombinacija uz free ulaz.