Nekoliko stotina djece ovaj je vikend uživalo u čitanju bajki, pjevanju pjesmica, crtanju, druženju sa sv. Nikolom i Krampusom, a sve povodom službene promocije dječjeg izdanja Ivane Radovniković - „Bajke u pjesmama".

Zagrebački Branimir centar na taj je dan otvorio svoja vrata za svu djecu koja su htjela doći, a osim toga organizairao je i cijelodnevno druženje pa je cijeli centar bio prilagođen najmanjima i uređen kao jedna velika dječja igraonica.

Uz pregršt zabavnih dječjih igara, djeca su se družila sa sv. Nikolom i Krampusom, imala tematski party sa snježnim pahuljama, uživala u poklonima i druženju, a što je najbitnije uživala su u svom djetinstvu, a to je i bila poanta cijelog druženja.

Uz pomoć voditelja Borisa Mirkovića, Ivana je predstavila prvo ovakvo dječje izdanje edukativno-zabavne slikovnice, bojanke te dječji album s novim pjesmama i instrumentalnim karaokama, koji kroz pjesme donosi najpoznatije bajke svih vremena.

Prije nekoliko dana predstavila je i službenu pjesmu sa izdanja, a radi se o pjesmi „Trnoružica", koju su djeca pjevala sa Ivanom čak nekoliko puta za redom.

Osim malih posjetitelja koji su došli na druženje u Branimir centar, pjevačica je na pozornicu pozvala i svoje male prijatelje koji su zajedno s njom snimili pjesmice „Crvenkapica" i „Pinokio", a radi se o dječjem zboru Bachovine.

Dječje izdanje „BAJKE U PJESMAMA" u prodaji će se naći službeno od srijede, 10. prosinca.