U četvratak 27. studenog s početkom u 20 sati u Arsenalu će se po prvi put nakon 11 godina održati veliki koncert u čast na zadarsku legendu Vedrana Ivčića. Koncert je to na kojem će uz Vedranovog sina Šimu Ivčića, nastupiti brojna velika imena hrvatske estrade, koji su za Vedranova života s njim radili i družili se.

Nastupit će; Mladen Grdović, Ivica Sikirić Ićo i Klapa Bibinje, Tomislav Bralić, Đani Maršan, Zorica Kondža, Slavko Blažinović, Oliver Dragojević, Marina Tomašević, Tomislav Pehar i klapa Kontrada, grupa Banana, Matko Jelavić, Klapa Donat. 


Gosti će puna dva i pol sata moći uživati u pjesmama koje je stvarao Vedran, ali i čuti najveće hitove izvođača koji će zabavljati okupljene.

Večer zadarskog berekina se održava pod pokroviteljstvom Grada Zadra i dio je svečanog obilježavanja Dana grada. Ovaj koncert su podržali i brojni sponzori; Turisthotel, Ilirija d.d - Arsenal Zadar, Hotel Bastion, Jadaransko osiguranje, Osiguranje Euroherc, Robna marka Kerver, Prirodoslovno grafička škola, Maraska, Catering Gušti, Općina Pašman, TZ Općine Tkon, Kozmetički salon Visage, Frizerski salon M3, Acessorisse, dizajnerica Ana Milin, Santa.
Inače, Vedanov sin Šime Ivčić je prije dva tjedna održao i promociju za svoj prvi spot za pjesmu „ Više ljubija te nebi" koji je bio samo uvod u ovaj koncert.