Nekadašnji članovi zadarskog punk/oi benda Alergija prije dvije godine okupili su se i krenuli raditi pod novim imenom Epilog. Postavu danas čine Hrvoje Egić - Gugi za bubnjevima, Božo Lisica na basu, Tome Jerak na gitari i Dejan Marcikić na gitari i vokalu.

Od samog početka, momci su se ozbiljno prihvatili instrumenata, zatvorili se u garažu i krenuli stvarati autorske pjesme. Svoju glazbu opisuju kao grunge, post/punk, a pjesme koje su do sad snimili u zagrebačkog studiju „Kod Jure" već su predstavili kroz radijski eter.

Na pitanje planiraju li snimati album ili raditi pjesmu po pjesmu, odgovaraju kako je album u izradi, polako ali sigurno. Uz snimatelja Ivana Havidića, o zvuku i produkciji brine Drago Smokrović - Smokva, a prilikom snimanja do sad su im pomagali i Renči iz Postolara Trippera, gitaristi Tomi Burčul i Ivan Havidić, bubnjar Damir Medić i pjevač benda Baltazar Leo Anđelković.

Nakon singlova „Odlazim od nas", „Nestala" i „Navika" bend je u eter pustio svoj novi singl „Dobar razlog". Ipak, novi su spot odlučili snimati za stvar „Navika", a produkciju je preuzela Kreathia Studio, ekipa iz Zadra, pod direktorskom palicom Igora Goića. Spot su premijerno predstavili zadarskoj publici u caffeu Forum, a od nedavno ga možete pronaći na youtube-u.

Osim rodnog grada, svirali su i na festivalu WHF u Širokom Brijegu, gdje ih je publika odlično prihvatila. Kako kažu, tamošnja reakcija publike dala im je injekciju adrenalina i samopouzdanja, nakon čega su se odlučili ozbiljno uhvatiti posla. Nadaju se skorašnjim nastupima u Rijeci, Zagrebu, Splitu i Osijeku.